Kristiane Bekkestad

Sport: Alpint
Fra: Ål
Alder: 19 år

19 år gamle Kristiane Bekkestad fra Ål trener fire til seks timer to økter om dagen. Hun kjører mellom 40-50 renn i løpet av sesongen for å oppfylle sin store drøm en dag: Å bli verdensmester i alpint. Denne jenta mener alvor!

Hun kjører mellom 40-50 renn i løpet av sesongen for å oppfylle sin store drøm en dag: Å bli verdensmester i alpint.

Det er mye man må takle skal man bli verdens beste. Inspirasjon og motivasjon er viktig. På spørsmål om hvilken idrettsutøver hun ville delt en dag med, svarer hun Aksel Lund Svindal. Ikke bare fremstår han som en hyggelig kar som er utrolig god på ski. Han er i tillegg flink med media, skryter Kristiane. Av ham kunne hun lært et triks eller to om begge deler, mener hun.

Gjennom ungdoms-OL lærte hun mye og fikk studert konkurrentene nøye. Hun fikk målt seg med de beste 1998-jentene. Noe som gav stor motivasjon og erfaring for treningen videre.

Kristiane har en stor idrettsglede og motivasjon for å satse fullt og helt på idretten. Gjennom dette ønsker hun også å vise at det er kult å være jente og drive med idrett, og håper hun kan inspirere andre jenter til å satse på drømmene sine.