Oliver Engen

Friidrett
Noresund
15 år

Merk deg navnet Oliver Engen. Denne 15-åringen fra Noresund har allerede utmerket seg stort innen friidrett, og kommer nok ikke til å stoppe med det første. Han ønsker en dag å bli like god som forbildet Aston Ethan. Aston har prestert å vinne OL to ganger og er verdensrekordholder i sju- og tikamp.

Han ønsker en dag å bli like god som forbildet Aston Ethan.

Oliver har i flere år vært kretsmester i diverse grener, i tillegg til Norgesmester i mangekamp. Han er også ungdomsmester i kulestøt, og leder statistikken i Norge i kulestøt, diskos og slegge. Oliver klarte som eneste 15-åring i Norge å kvalifisere seg til Junior NM U 20 i 6 kilo kule og slegge. Han er eneste utøver i Krødsherad som driver med friidrett på dette toppnivået per dags dato.

Denne 15-åringen viser stor lidenskap til sporten. Han trener opptil 14-16 timer i uken, pluss stevner i helgene. Han bor i Krødsherad, og reiser til Drammen, Modum og Oslo for å få trent med gode nok trenere. Dette koster både i tid og penger, men det stopper ikke Oliver fra å satse stort.