Ramona Fossly

Musiker
Hovet
17 år

Ramona Fossly fra Hovet er en dedikert musiker med en forkjærlighet for slagverk. Hun prøvde seg på trommer som 11-åring og har vært hektet siden.

Til tross for sin unge alder har hun allerede rukket å spre musikkgleden og talentet sitt på flere arenaer. Hun er bandleder i husbandet på UKM, og bidrar også på andre kommunale arrangementer. Siden 2013 har hun spilt i bandet Priceless sammen med fem andre ungdommer fra Hovet. De har øvd 1-2 ganger i uken, og hatt egen konsert med oppvarmingsband. Bandet fikk god respons fra dommerne på UKM i 2014. Snart starter Ramona i et nytt band, som allerede er booket som oppvarmingsband i Kongresshallen på Geilo til høsten. Ramona er også ofte å høre i kirkene i Hol.

Den ultimate musikerdrømmen er å reise på verdensturné i en Nightliner med et verdenskjent band.

Ramona øver hardt og er målrettet. Hun deltar på mange musikalske arrangementer i kommunen og er et forbilde for yngre. Det er ikke mange jenter som spiller trommer i dag, så en rollemodell som Ramona er viktig på mange måter. Selv ønsker hun også å lære seg å spille el-gitar for å utvide bredden som musiker.

Hennes største forbilde er trommisen Eddie Greb. Han er en svært talentfull trommis som har vært innom de fleste musikksjangre. Dette er en musiker hun kunne lært veldig mye av, mener hun. Den ultimate musikerdrømmen er å reise på verdensturné i en Nightliner med et verdenskjent band.