Sondre Juven

Friidrett
Nesbyen
17 år

Nesningen Sondre Juven er en fremtredende friidrettsutøver med svært gode resultater i 800 og 1500 m løp. Han jobber seriøst og målrettet, og jobber knallhardt mot å bli en internasjonal toppløper som kjemper om medaljer i de store mesterskapene.

Sondre jobber knallhardt mot å bli en internasjonal toppløper som kjemper om medaljer i de store mesterskapene.

Han har blant annet deltatt på U18 EM på 1500 m og Junior NM, hvor han kom til finalen på 1500 m. Trener Magnus Lindahl har selv representert Nesbyen i en rekke løp opp gjennom årene, med svært gode resultater. Sondre prøver hele tiden å være en god ambassadør for bygda og idrettslaget når han konkurrerer.

Om han måtte velge en idrettsutøver å tilbringe en dag med, hadde Sondre valgt Vebjørn Rodal. Han er den beste mellomdistanseløperen Norge har hatt gjennom alle tider. Sondre håper han en dag blir like god som den store mesteren. Det virker som han er på god vei opp og frem – vi følger spent med på veien videre.