Chloe Parker

Musiker
Gol
15 år

Chloe Parker

15 åringen fra Gol er svært så musikalsk og er talentfull i mange forskjellige musikkstiler, alt fra jazz til rapp og pop. Hun synger og skriver sine egne tekster og spiller både på piano og gitar. Øver gjør hun hver dag hjemme i tillegg til at hun synger i bandet Spedicy sammen med 2 andre gutter. Hun har deltatt på Ungdommens Kultur Mønstring 3 år på rad og ønsker å få bandet hun synger i opp og frem i rampelyset.

Forbildene til Chloe er Brendon Urie og Tyler Joseph, fordi de begge er så allsidige innenfor musikk og spiller flere instrumenter selv.

Forbildene til Chloe er Brendon Urie og Tyler Joseph, fordi de begge er så allsidige innenfor musikk og spiller flere instrumenter selv. For det er nettopp det Chloe drømmer om, bli musiker eller jobbe med musikk på heltid. Hun har lyst til å skrive sanger, komponere og spille live.

Piano lærte hun seg å spille selv og 2 ganger i uken synger hun på kulturskolen. Det beste Chloe vet om er å stå opp i akkurat passe tid med mange ideer og komponenter til en sang.