Andreas Lobben Thomassen

Motorcross
Vikersund
19 år

Andreas Lobben Thomassen

19 år gamle Andreas Lobben Thomassen fra Vikersund brenner for motorcross. Han går nå sitt andre år på Setesdal Folkehøyskole og har aldri hatt det bedre. På Folkehøyskolen går tiden til kjøring, trening og mye moro. Han trener hver dag og drømmer om å kjøre cross rundt om i hele verden og å få gode resultater både i Norge og internasjonalt.

Han går nå sitt andre år på Setesdal Folkehøyskole og har aldri hatt det bedre. På Folkehøyskolen går tiden til kjøring, trening og mye moro

En av hans beste opplevelser var en 2 måneders treningstur til Spania der han reiste rundt på mage forskjellige baner. Det var en tur han aldri kommer til å glemme. De beste dagene hans er når han kjører med venner og når han ser resultater fra all treningen som han har lagt ned.

Han ser opp til Ken Rockzen #94,  fordi han er en fører i verdenstoppen og er sterk både mentalt og ute på banen.

Lykke til videre Andreas!