Maria Mylius

Snowboard
Geilo
16 år

Maria fra Geilo elsker idretten sin og har stått på snowboard siden hun var 6 år. Hun har konkurrert i Norgescupen siden hun var 12 år. De siste årene har hun vunnet Norgescup og NM medaljer. Forrige vinter fikk hun gull i NM. Hun har som mål å komme på landslaget slik at hun kan gjøre sitt beste for Norge.

De siste årene har hun vunnet Norgescup og NM medaljer. Forrige vinter fikk hun gull i NM.

De siste årene har hun vært så heldig å få reise mye rundt i Europa på trening og konkurranser. Her har hun fått muligheten til å kjøre med de beste fra både inn- og utland. Det gir henne en enorm motivasjon og utvikling, i tillegg til at hun får minner for livet.

Favorittdagen til Maria begynner med en god frokost hjemme for så å dra ut å kjøre snowboard i masse nysnø sammen med gode venner.

Hun ser opp til mange, men øverst på lista står mamma og pappa. Fordi de alltid stiller opp for henne. I snowboardmiljøet er det Stian Sivertsen. Han har vært alvorlig skadet mange ganger, men har kjempet seg tilbake hver gang. Han er alltid blid og positiv og tar seg tid til alle!