Tomas Markegård

Alpint
Hemsedal
22 år

Tomas Markegård

Alpinisten fra Hemsedal er på Europacup laget og satser 100% for å bli verdens beste alpinist. Han trener hver eneste dag og bruker all sin tid på idretten. Om vinteren har han lange dager i skibakken og på sommeren er det 2 økter med barmarkstrening.

Alpinisten fra Hemsedal er på Europacup laget og satser 100% for å bli verdens beste alpinist. Han trener hver eneste dag og bruker all sin tid på idretten.

Tomas ser opp til Aksel Lund Svindal og Bode Miller. Først og fremst på grunn av deres prestasjoner, men også fordi de har så flotte personligheter.

Favorittdagen hans er en dag hjemme i skibakken i Hemsedal. Helst en kald vinterdag med sol fra skyfri himmel. Dagen begynner tidlig om morgenen med en treningsøkt på gnistrende harde forhold i nypreppa løyper. Etter treningsøkten fortsetter dagen med litt «cruising» på ski og avsluttes hjemme på gården med god mat sammen med familien.

Lykke til Tomas, det blir spennende å følge deg videre!