Vegar Nesfossen Dreier

Musiker
Geilo
18 år

Vegar Nesfossen Dreier

18 åringen Vegar Nesfossen Dreier fra Geilo øver i snitt mellom 3 – 4 timer hver dag. Han spiller både gitar og piano i tillegg til at han synger og komponerer egne låter. Han har vært deltaker på UKM lokalt siden han var 8 år, og de siste årene har han vært med både på fylkesnivå og landsnivå. Han har hatt en mindre opptreden på solo og spilt en hel konsert med bandet sitt Priceless på Fauskivalen. Og han har hatt konsert i kirken og har varmet opp for Benny Borg på hans konsert i Hokksund.

Vegar drømmer om at han en dag kan leve av musikken han selv skriver. At han får muligheten til å reise rundt å opptre på små og store scener for å dele musikken hans med andre. Han drømmer også om å jobbe med andre musikere slik at han kan lære av de.

Vegar drømmer om at han en dag kan leve av musikken han selv skriver. At han får muligheten til å reise rundt å opptre på små og store scener for å dele musikken med andre.

Chris Martin fra Coldplay er hans store idol. Han er en herlig person som er en god låtskriver og en spektakulær live-musiker. Vegar ser opp til mange musikere, Elton John, David Bowie, Paul McCartney folkene i ABBA og Freddie Mercury.

En av de beste dagene til Vegar består av å være på hytta i den bortgjemte fjellheimen, uten pc og mobil. Der han bærer vann, hogger ved og går turer. Kanskje det er slik han får inspirasjon til å skrive gode låter og lage fin musikk?

Stipendet skal han bruke til nytt keyboard. Lykke til Vegar!