Selma Øen Li

Taekwondo
Ål
16 år

Selma Øen Li

Jenta fra Ål har allerede blitt verdensmester og har en rekke gull og medaljer i både NM, EM og VM. Hun trener mye alene i ukedagene og er svært så dedikert. Så og si hver helg reiser hun til Drammen og trener. Hennes store forbilde og trener Erwin Ayala bor nemlig der og han bruker mesteparten av tiden sin på å trene sin egne datter Valeria og Selma i helgene.

Så og si hver helg reiser hun til Drammen og trener. Hennes store forbilde og trener Erwin Ayala bor nemlig der.

Selv om Selma allerede har blitt verdensmester har hun klare mål. Hun vil vinne Senior VM om 2 år i grenene mønster og sparring. Selma syntes det er fint å vokse opp i Hallingdal om man vil drive med idrett, og er veldig fornøyd med det gode miljøet. Hun er selv trener for mindre barn på fritiden og er engasjert i MOT som jobber aktivt for å få et mobbefritt miljø blant ungdommer.

Favorittdagen til Selma er å starte med en god treningsøkt om morgenen for så og være med venner og familie resten av dagen.

Det blir spennende å følge Selma videre i tiden fremover.