Emilia Stensrud Tyribakken

Fotball
Nesbyen
16 år

Emilia Stensrud Tyribakken

Emilia er en dedikert fotballspiller fra Nesbyen. Da hun var 13 år ble hun tatt ut til Buskerud Kretslags 14-årslag og har spilt fast på kretslaget siden. I dag går Emilia på Norges Toppidrettsgymnas og trener hver dag. Samtidig trener hun med klubblaget Kongsvinger tre dager i uken.

Emilia drømmer om å bli profesjonell fotballspiller på høyt nivå. Målet hennes er å spille i toppserien slik at hun kan utvikle seg så mye som mulig.

Hun har vært så heldig å bli tatt ut til landsdelssamlinger arrangert av Norges Fotballforbund (NFF) fire ganger. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell. At hun får trene med, og få teste seg selv med de beste jentene i landet gir henne inspirasjon til å se hvor langt det er mulig å nå som fotballspiller.

Forbildene til Emilia er storebroren hennes og fotballspilleren Steven Gerrard. Storebroren til Emilia er også god i idretten han driver, og det har inspirert Emilia til å bli like god i fotball. Steven Gerrard har spilt for favorittklubben hennes Liverpool, og hun liker spillestilen hans og måten han fremstår på fotballbanen.

Emilia drømmer om å bli profesjonell fotballspiller på høyt nivå. Målet hennes er å spille i toppserien slik at hun kan utvikle seg så mye som mulig.