Ine Marie Misund

Snowboard
Geilo
16 år

Ine Marie Misund

Denne jenta fra Geilo har kjørt snowboard siden hun var 7 år og begynte allerede å konkurrere for gøy da hun var 9. De siste årene har hun kommet på pallen flere ganger både i Norgescup og NM. I fjor vant hun NM i bigair, og det syntes hun var veldig gøy!

De siste årene har hun kommet på pallen flere ganger både i Norgescup og NM.

Ine Marie drømmer om å bli så god at hun kommer inn på landslaget, og at hun kan leve av å kjøre snowboard. Utenfor sesongen trener hun 1-2 økter om dagen, 5-6 ganger i uken. På vinteren er hun i bakken og kjører mellom 10 og 20 timer i uka.

Favorittdagen til Ine Marie er å våkne til nysnø og sol, for så å dra i bakken med venninner. Etter en lang dag i bakken liker hun å komme hjem til familien og lage kakao, spille kort og kose seg sammen.

Kokomo Murase er forbildet til Ine Marie, hun er to år yngre enn henne selv og har allerede vunnet X-Games. Hun trener veldig mye og er en veldig flink kjører, samtidig som hun er veldig hyggelig.