Jonas Mørk Danielsen

Snowboard
Hovet
17 år

Jonas Mørk Danielsen

17 år gamle Jonas Mørk Danielsen fra Hovet begynte å kjøre snowboard da han var 6 år gammel. I dag går han på Hovden skigymnas. Der får han muligheten til å satse på det som betyr aller mest for han, nemlig snowboard.

Det som Jonas liker aller best med snowboard er at det ikke er noen regler eller fasit på hva som er riktig eller galt. Man kan gjøre hva man vil, og det er det han digger – det skal være gøy!

På vinteren kjører han snowboard så mye han kan, både med skolen i bakken på Hovden eller på Vierli. Før vinteren kommer ordentlig i gang, er han mye i backyarden på skolen. Den består av kunstgress, vann og rails/rør. Der er det gøy å være med kompiser og høre på musikk og filme.

En favorittdag for Jonas kan være alt fra 40 cm med pudder i bakken, til sol og slush i mai. Men det er lite som slår en god pudderdag hjemme i Hallingskarvet skisenter, sammen med lillebror Sander. Det er alltid «goodtimes» i Sudndalen!

Jonas sitt største forbilde er Forest Bailey. Han har en enorm snowboardglede og har sin egen stil. Han har jobbet hardt hele tiden og klarer og leve av snowboard, selv om han ikke er den største konkurransekjøreren.

Det som Jonas liker aller best med snowboard er at det ikke er noen regler eller fasit på hva som er riktig eller galt. Man kan gjøre hva man vil, og det er det han digger – det skal være gøy!