Knut Eirik Hanstein Knudsen

Bilkjøring
Mjøndalen
18 år

Knut Eirik Hanstein Knudsen

18-åringen fra Mjøndalen som nå satser på bilkjøring har et velkjent navn i gokart-miljøet i Norge. I fjor bestemte han seg for å starte med bil. Nå har han som mål å bli verdensmester i en klasse som heter World touring car cup.

I fjor bestemte han seg for å starte med bil. Nå har han som mål å bli verdensmester i en klasse som heter World touring car cup.

For å nå dette målet trener Knut Erik to ganger i uka og driver med simulatortrening så ofte han kan. I tillegg til dette trener han også fysisk hver dag.

Da Knut Eirik kjørte i verdensfinalen i gokart på Le Mans i Frankrike fikk han oppleve hvor høyt nivået var internasjonalt. Den uken utviklet han seg veldig som fører gjennom tett racing hele uken, og ga han mye motivasjon og inspirasjon med i sekken hjem til Norge.

Favorittdagen til Knut Erik dreier seg riktignok om bilkjøring. Alt fungerer som det skal med bilen og at han kjører veldig bra teknisk. Den beste følelsen får han når han klarer å seile fra konkurrentene uten problemer.

Hans forbilde er Max Verstappen.