Stine Espeli Olsen

Snowboard
Geilo
16 år

Stine Espeli Olsen

16-åringen fra Geilo har allerede gode plasseringer å vise til i Snowboard. Både sølv og gull i NM, gull i Norges Cup og en 4. plass i World Rookie Tour finalen forrige sesong. Snowboard begynte hun med allerede da hun var 6 år, og hun kjørte sin første konkurranse da hun var 11.

Favorittdagen til Stine starter med en god frokost for så å dra ut i bakken med gode venninner for å leke seg i pudder og kjøre i nypreppet park.

Hun drømmer om å bli så god at hun blir tatt inn på landslaget slik at hun kan kjøre som en av de beste og mot de beste.

Stine går på Norges Toppidrettsgymnas på Geilo og trener opptil to ganger om dagen. Når vinteren kommer blir det mye brettkjøring i ukedagene og konkurranser i helgene.

Favorittdagen til Stine starter med en god frokost for så å dra ut i bakken med gode venninner for å leke seg i pudder og kjøre i ny preppet park.

Forbildet til Stine er Hailey Langland fordi hun fikk bronse i X-Games i en alder av 16 år. Hun har en kul stil på snowboard og har jobbet hardt for å bli så god som hun er i dag.