Thomas Lundberg

Musiker
Nesbyen
17 år

For Thomas står musikken høyt på lista. Han har nå tatt valget om å flytte fra Nesbyen til Drammen for å kunne begynne på musikklinjen ved St. Hallvard videregående skole. Han har erfaring fra korps, kor og band. For Thomas er det band som er tingen, og han har vært vokalist i et lokalt band i 8 år.

Å jobbe som artist eller produsent er det han drømmer aller mest om.

Thomas drømmer om å leve av musikken. Å jobbe som artist eller produsent er det han drømmer aller mest om. Thomas øver mellom 1 og 2 timer hver dag, men det blir ofte mer i ukedagene siden han går på musikklinjen.

Favorittdagen til Thomas er en dag med helgekonsert. Dagen starter med en god frokost med varm drikke til. Han kjenner at kroppen og halsen er bra og at repertoaret sitter etter siste øving før konserten begynner. Han liker best et stort og livlig publikum som er tilstedeværende. Dagen avsluttes hjemme hos familien med lørdagsgodt foran TV-en.

Forbildene til Thomas er mamma og pappa. De er alltid der for han og de støtter han alltid uansett hvilke valg han tar. Han ser opp til Nesbyens lokale musikere som er svært dyktige, både de på hans egen alder og de som er eldre. Mange av dem har han fått lov til å opptre sammen med i flere ulike anledninger.