Arild Einar Kaggestad

Ishockey
Vikersund
19 år

Arild er 19 år fra Vikersund. Han har vært ute på isen lenge, allerede som 8-åring begynte han å spille for Ringerike Panthers! Da han var 16 år flyttet han til Tønsberg for å gå på Wangen toppidrett. Der spilte han for Tønsberg vikings U18 og U21 lag. Tiden gikk med til skole, trening og hvile. Ofte var det 2-3 økter om dagen. Nå spiller han for Holmen sitt A-lag.

Drømmer

Arild største drøm er å bli NHL-spiller. Men før dette håper han på å bli Get Liga eller 1.divisjons spiller i Norge. «Å få være med å vinne en serie, hadde vært en drøm».

For å oppnå dette trener Arild hardt. Det blir som regel 7-9 økter i uka under sesong. En uke kan se sånn ut: 5 hockeytreninger, 1-2kamper, 2 styrkeøkter og 1 økt med fokus på hurtighet og spenst.

Favorittdagen består av løkkehocky en flott vinterdag.

Forbilde

Arild ser opp til hockeyspiller Sidney Crosby som spiller på NHL, Pittsburgh Penguins. Han er ydmyk og har respekt for alle, samtidig som han er en sykt god ishockeyspiller. Crosby er den beste spilleren i verden. Til tross for at han har oppnådd alt man kan drømme om å oppnå som ishockeyspiller, så fortsetter han å trene på det han vil bli god på. For meg er han det ultimate forbilde, forteller Arild.