Lars Løstegård

Rallycross
Gol
16 år

Lars Løstegård - Rallycross

Lars kjørte sin første sesong i rallycross junior cup i 2019. Jeg har utviklet meg som sjåfør, og tatt med meg mange gode erfaringer videre, forteller han. Sesongen endte han med å bli NMK mester og 3.plass i junior cupen.

Jeg drømmer om å kjøre rallycross internasjonalt i lag med de store stjernene, slik som Andreas Bakkerud. Men før den tid er målet å vinne neste års Norges cup tittel og prøve å bli NMK-mester igjen.

Drømmer og mål

For å oppnå den store drømmen holder Lars seg i god fysisk form. Han trener på Fuglehaugen motorsenter. På vinterstid bruker han en bilsimulator som han har laget selv. Før pleide han å brøyte klar en bane hjemme på jordet, for så kjøre rundt med en vanlig bil.

Forbilde

Forbildet til lars er Martin Schanke, mr. Rallycross. Han var en kunstner, alt var selvbygd og alt fra bil til sjåfør fungerte vanvittig bra. Oppgjennom har det vært mye PR på godt og vondt rund denne karen, men en ting han har vist er at han kan kjøre bil.

Lars sin favorittdag er ikke overraskende når han er på billøp. Alt klaffer, ingen trøbbel med bilen, og det bare er å kjøre på for å få gode resultater.