Monika Engseth – Moyka

Nesbyen
Artist
22 år

Monika Engseth - Moyka

Den 22 år gamle jenta fra Nesbyen har klart mye for sin unge alder. Monika, som også går under artistnavnet Moyka, hadde i 2019 et stort år. Hun har gitt ut debut EP (Circles), spilt på festivaler som Bergenfest, Øya og varmet opp for Sigrid på hennes turne.

Jeg har lært utrolig mye om hva det er å være artist, om konsertproduksjon og det å spille live. Dette har jeg utrolig lyst til å fortsette med og lære mer om, forteller Monika.

Drømmer og mål

Monika drømmer om å kunne leve som artist og produsent. Skape musikk, jobbe med kunst og reise for å skrive og spille. For å få til dette kreves det mye øving, i tillegg til skriving og produsering. Å jobbe med musikk er en prosess hele tiden, og målet er hele tiden å strekke seg lenger og lære noe nytt.

Forbilde

Paramore har vært favorittbandet til Monika siden hun var liten. De er et godt eksempel på at det å drive med kunst er en reise gjennom forandring og utvikling.

Hun har også lyst til å nevnte Røyksopp, Susanne Sundfør, Lindstrøm og Robyn som artister/produsenter som har inspirert henne mye.

Favorittdagen til Monika er å kunne være i studio, skrive noe man er stolt av og kunne glede seg til andre skal høre det.