Thea Emilie Jellum

Alpint
Eggedal
16 år

Thea Emilie Jellum - Alpin

Thea Emilie er fra Eggedal og går når på 1.året ved skigymnaset Oppdal Alpin Elite. Til tross for at hun kun er 16 år, har hun allerede mange år med ski på beina. Hun startet allerede som 2-åring, og som 6-åring var hun med på sin første konkurranse. Dette har gjort at hun har nå i dag har gjør det svært godt i konkurranser, og har gode resultater.

Drømmer og mål

Hun drømmer om å bli tatt ut på landslaget for Norge. Det hadde vært fantastisk å kunne stå på pallen i Worldcup, VM og OL. For å få til dette ligger det mange treningstimer bak, både i skibakken og i styrkerommet. Thea Emilie sier hun trener både før og etter skolen, i tillegg til alle øktene på ski. På vinteren går mye av tiden til å reise rundt på konkurranser.

Den perfekte dagen er å våkne opp til strålende sol, blå himmel og ny preppet bakke. Det beste er å gjøre det jeg liker aller best. Stå på ski!

Forbilde

Forbildet til Thea Emilie er den amerikanske alpinisten Mikaela Shiffrin, og 18 år gamle Lucas Braathen fra Norge. De er råe på ski, men de er også veldig flinke med media. De gir råd og formidler ting på en dyktig måte, samtidig som de viser at du kan oppnå det du vil, så lenge man har viljen og styrken til det.