Mikkel Brusletto Kaupang

Hol
Freeski

Mikkel har drevet med freeski så lenge han kan huske og har vært heldig å få delta på mye gøy. Han har blant annet fått representere Norge i verdenscupen. Gjennom sporten har jeg også truffet helt skinnsykt mange kule folk som gjør dette veldig morsomt å drive med, forteller han.

Jeg drømmer om å bli best på ski. Noe av det feteste ville vært å få et navn innenfor sporten gjennom konkurranser og filming. Jeg er også veldig gira på å bidra til å gjøre Freeski til den feteste sporten i Norge.

Det viktigste for meg er å ha det fett på ski, og på denne måten bli bedre. Skikjøring er ikke noe jeg ser på som trening jeg må gjøre, men heller noe jeg har lyst til.

Hvor mye tid bruker du på trening?

Det er vanskelig å si hvor mange timer som går til ski, men jeg tilbringer hver dag gjennom vintersesongen, i tillegg mye tid på sommeren på skikjøring. Dagene kan bli alt ifra 4 til 6 timer. Jeg prøver også å lure inn litt økter på gymmen for å unngå skader.

Hvordan ser din favorittdag ut

Min favorittdag er en sen morgen, etterfulgt av noen fete timer på ski sammen med gode kompiser. Klarer jeg å lure inn litt kiting på ettermiddagen er dette bare ett pluss. Dagen avsluttes enten hjemme med familien eller seirende på en av Geilo’s to bowlinger.

Har du noen forbilder?

Det er mange gode forbilder, men jeg har lenge hatt Andreas Håtveit som en stor inspirasjon. I denne sporten er det så mange forskjellige kjørere, med forskjellig stiler. Ved å se opp til flere prøver jeg å kunne lage min egen greie ut i fra de som inspirerer meg.