Nub Erik Østenfor

Skytter
Nesbyen

I 2018 vant Nub Erik Hallingdals karusellen med full pott på alle stevner. Han skjøt også fult hus på innledende skyting under Landsskytterstevnet i 2018 i Stjørdal. Dette gjorde han kvalifisert til finale i Eldre rekrutt klassen.

Det var veldig spesielt å høre navnet mitt bli ropt opp over hele skyteanlegget når jeg marsjerte inn til finaleskytingen.

Hva drømmer du om?

Nub Erik drømmer om å en dag bli kvalifisert til å bli med på kongelaget på Landskytterstevnet. For å få til dette trener han 6 dager i uka, både styrke, kondisjon og skyttertrening. Han lar seg inspirere av Gunnar Halbjørhus, Kim Andre Lund, Ola-Tore Dokken og Daniel Sørlie som alle er tidligere skytterkonger.

Hvordan ser din favorittdag ut?

Nesningen forteller at hans favorittdag starter med å stå opp litt tidlig, spise en god og energirik frokost, for så å dra å trene styrke/kondisjon på Nesbyen Gym. Etterpå slappe av med venner og spise middag med familien. På ettermiddagen reiser han på Nes og Bromma skytebane og tar en solid treningsøkt sammen med andre skyttere i Nes og Bromma skytterlag.